23 Август, 2016 01:00 891 0

Кавани: Никога не бих постъпил като Игуаин

  • кавани-
  • игуаин-
  • ювентус-
  • наполи

"Всеки има право на избор", заяви нападателят на ПСЖ

Кавани: Никога не бих постъпил като Игуаин - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на френския шампион ПСЖ Единсон Кавани заяви, че никога не би постъпил като Гонсало Игуаин. Аржентинският голаджия премина от Наполи в Ювентус за рекордните 90 милиона евро, а преди него именно уругваецът беше водещият нападател на южняците.

Ювентус многократно е проявявал интерес към Кавани, но той даде да се разбере, че едва ли ще играе за "старата госпожа" заради голямата вражда с Наполи.

"Всеки има право на избор и щом чувства, че е взел правилното решение, значи е така. Но аз никога не бих постъпил като Игуаин", каза Кавани пред Gazzetta dello Sport.

Легендата Диего Марадона също критикува Пипита за трансфера му в Юве.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА