Last news in Fakti

23 Август, 2016 12:58 2 632 1

Илиана Раева с обръщение към Ина Ананиева

  • раева-
  • ананиева-
  • благодарности-
  • уважение-
  • художествена гимнастика

Шефката на федерацията обсипа с похвали и благодарности и треньорката на гимнастичките

Илиана Раева с обръщение към Ина Ананиева - 1
Снимка: БТА

След емоционалните благодарности към златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика след шампионския завършек на професионалния път на отбора Илиана Раева обсипа с похвали и благодарности и треньорката Ина Ананиева.

Ето какво написа Раева:
А сега... за моето прекрасно, смело, успешно и ВЕЛИКО момиче - Ина Ананиева! Тя постигна всичко в този прекрасен спорт! Тя е треньорката на световни, европейски шампионки и бронзови медалистки от Олимпиада! Тя спечели с този ОТБОР - ЕПОХА всички мечтани отличия!

Ина работи четири години плътно до мен, след това пое този отбор и цялата отговорност за тяхното израстване докрай и стана старши треньор! И го направи! Вложи цялата си страст, воля, талант и вяра! Всички разбраха, колко е можеща, но дори и не подозирате, колко е смела! Много!

И нейният път с тези момичета имаше своите тежки изпитания. Успяхме да скрием от медии и общественост някои безуспешни опити, да бъде препънаха по пътя си, който Съдбата щедро и беше отредил в спорта!

Тя се справи тихо и продължи смело. Да, тя е много смела, но е с нежна душа... Трагедията с Цвети успя да пречупи крилата й... Съкруши я... И нямаше как да е друго... Но се вдигна, така, както и нейните момичета, защото ДА, те са много Нейни, защото най-големите си успехи постигнаха под нейно ръководство!

Ина записа името си със златни букви в историята на българската художествена гимнастика! Какво по-голямо щастие за мен от това ученикът да надмине учителя си?! Обичам те, Гордост моя!
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нина

    0 0 Отговор
    две кукунделки