Last news in Fakti

23 Август, 2016 13:27 901 1

Владо Стоянов: Дано няма пак драма

  • стоянов-
  • лудогорец-
  • виктория пилзен-
  • шампионска лига

"Безспорно мачът ще е много тежък", заяви вратарят на Лудогорец

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов изневери на традицията и не пожела да даде прогноза преди реванша с Виктория (Пилзен) тази вечер. “Орлите” са само на 90 минути от втори исторически пробив в групите на Шампионската лига, след като преди седмица спечелиха първия плейофен двубой на “Васил Левски” с 2:0.

“Безспорно ни очаква тежък мач. Надявам се обаче, че този път драми няма да има, всичко ще мине гладко и ще успеем да се класираме в групите на Шампионската лига. Това ще е успех не само за Лудогорец, но и за целия български футбол”, коментира Стоянов.

“За мен и моите съотборници е изключително важно да влезем в Турнира на богатите, защото там ще имаме възможност да мерим сили с най-добрите и да демонстрираме пред тях своите възможности”, допълни още националът, който не се нае да даде прогнози за сблъсъка на “Досан Арена”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Amatiori

    0 0 Отговор
    S pomoshta na sadiqta se otatvaha shte e hubavo i za dovechera da sa podkupili sadiqta inache shte im napalnqt koshnichkite