Last news in Fakti

30 Август, 2016 12:25 1 300 0

Кобрата с мач за световната титла в Манчестър

  • пулев-
  • джошуа-
  • световна титла-
  • бокс

Британският шампион Антъни Джошуа ще защитава пояса си

Кобрата с мач за световната титла в Манчестър - 1
Снимка: БТА/АР

Кубрат Пулев ще се бие в Манчестър, ако се стигне до мач за световната титла на Антъни Джошуа. Британският шампион на Международната боксова федерация ще защитава доброволно пояса си на 26 ноември, пише "24 часа". Неговият мениджър Еди Хърн разкри, че потенциалните му съперници са Пулев, Бърмейн Стивърн или Джоузеф Паркър. Вече е ясно и къде ще бъде двубоят. 

Това е зала "Манчестър Арена", която има капацитет от 20 000 места. Последните пет двубоя на Джошуа се проведоха в Лондон. За момента няма информация от агенцията на Кобрата "Зауерланд". Пулев е шампион на Европейския боксов съюз и се намира в страната, а през уикенда беше и сред гостите на сватбата на дъщерята на Стоичков Христина в Правец.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА