31 Август, 2016 21:30 993 0

Препелица заминава за руския Ростов

  • препелица-
  • лудогорец-
  • ростов

Шампионът на България Лудогорец постигна договорка за трансфера на румънския национал Андрей Препелица в отбора на Ростов.

Румънският полузащитник подписа двугодишен договор с отбора, който ще участва в груповата фаза на Шампионската лига.

Играчите на Дмитри Кириченко се класираха в групите на Шампионската лига, където са в група Д заедно с отборите на Байерн Мюнхен, Атлетико Мадрид и ПСВ.

"Надявам се, че изборът ми е добър, ще видим. Аз се разделих с Лудогорец с много добри чувства, за което съм им благодарен и гледам напред с надежда", коментира Препелица в интервю за "Dolce Sport".

"Не мога да кажа нищо лошо за Лудогорец. Разделихме се с добри чувства и мога само да им пожелая да продължат развитието си", добави халфът.

"Ростов е много сериозен отбор. През миналия сезон загубиха титлата на Русия в последния кръг. Преодоляха два силни отбора в квалификациите на Шампионска лига", каза още Андрей Препелица.

През изминалия сезон Препелица записа 29 мача във всички турнири, но предимно бе използван като резерва. През този пък има едва 14 минути на сметката си - при победата с 3:0 като гост на Младост (Подгорица) във втория квалификационен кръг на Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА