Last news in Fakti

1 Септември, 2016 23:00 892 0

Босът на "сините" надъхва тима с нова реч

  • русев-
  • левски-
  • надъхва

Бизнесменът е уверен, че следващата му среща със състава ще е на по чаша шампанско

Новият шев в Левски Спас Русев се запозна с играчите на тима, като обяви пред тях, че вярва в техните възможности и иска шампионската титла още през този сезон. Бизнесменът захапа и конкурентите Лудогорец и ЦСКА-София.

"Вече говорихме с Люпко Петрович и неговият екип в другата съблекалня. В този момент започва нашият път към шампионската титла. Всяко друго място би било неуспех за този отбор. По простата причина, че това е Левски и очакванията са изключително високи. Това го казвам не за да ви напрягам, а за да ви мобилизирам. Вие имате привилегията да играете в отбора на народа.

Аз ще дам всичко от себе си, за да ви осигуря това, което е необходимо. Няма да се меся в работата на спортно-техническото ръководство. Последните няколко мача ги наблюдавах внимателно и съм изключително, ама изключително, доволен от това, което виждам. Вие имате потенциал, имате възможност и не трябва да допускате малък отбор от провинцията с няколко годишна история или някакъв друг клуб, който е създаден с най-различни схеми, да взимат връх над легенда като Левски. Имате необходимите спортни качества. Това го виждам в играта ви, като искам да ви мотивирам, вие може да успеете. Следващия път ще се видим в тази съблекалня, за да пием шампанско. Аз ви вярвам, убеден съм, че можете", отсече Русев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА