2 Септември, 2016 15:58 1 142 0

Левски готви силна селекция

  • селекция-
  • русев-
  • левски-
  • лудогорец-
  • титла

"Сините" взимат две класни попълнения

Левски готви силна селекция - 1
Снимка: БТА

Селекцията в Левски далеч не е приключила, макар в момента да не се взимат нови попълнения „Меридиан Мач" научи, че спортно-техническият щаб е подготвил варианти за футболисти в някои линии. „Сините" са обсъдили имената на две качествени попълнения, които биха подсилили сериозно отбора в битката за шампионската титла, тъй като в момента тимът изостава доста кадрово от другия сериозен кандидат Лудогорец. За целта обаче се чака зелена светлина от новия мажоритарен собственик Спас Русев.

Той взе официално властта на „Герена" на Общото събрание на акционерите в понеделник, като в близките дни се очаква да обяви какъв ще бъде ръководният състав на „сините" занапред. Припомняме, че трансферният прозорец в България е отворен до 7 септември.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА