3 Септември, 2016 17:27 1 381 0

Иън Ръш: Ще се радвам, ако Бейл счупи рекорда ми

  • бейл-
  • уелс-
  • ръш-
  • рекорд

Бившият нападател на Ливърпул е сигурен, че това ще стане още в квалификациите за световното първенство

Иън Ръш: Ще се радвам, ако Бейл счупи рекорда ми - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на Ливърпул и Уелс Йън Ръш е сигурен, че Гарет Бейл ще подобри головия му рекорд за страната още в квалификациите за Мондиал 2018, които започват утре.  Бившият нападател на Драконите има 28 попадения на сметката си до момента, докато Бейл вече е с 22, след като изигра отлични квалификации, а на финалите във Франция реализира 3 попадения. 

„Мисля, че той ще подобри рекорда ми през тази кампания и ще се радвам да бъда на мястото, за да видя това. Разбира се има известно разочарование, когато твой рекорд бива подобрен, но в крайна сметка рекордите са за това” заяви Ръш. 

„Ще отпразнувам обаче това и силно се надявам, че тогава Уелс ще бъде на първо място в групата си и ще успее да я спечели. Ако Гарет е във форма тогава шансовете ни да се класираме за финалите ще се увеличат страшно много” добави голмайсторът, който има 73 мача за Уелс, докато Бейл е с 61. 

„Ако аз вкарвах от свободни удари, сигурно щях да имам 60 гола!” пошегува се Ръш. „Гарет просто е различен тип играч. Той може да бележи по много различни начини и според ще става още по-добър” смята той. 

Уелс ще открие квалификационната си кампания с домакинство срещу Молдова в понеделник, а другите отбори в групата са Австрия, Сърбия, Република Ирландия и Грузия.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА