Last news in Fakti

4 Септември, 2016 10:58 1 035 1

Григор Димитров: Имам още работа в САЩ

  • димитров-
  • соуса-
  • us open-
  • тенис

„Чувството да бъдеш във втората седмица на турнир от големия шлем е страхотно", добави българинът

Григор Димитров: Имам още работа в САЩ - 1
Снимка: БТА/АР

Най-добрият български тенисист Григор Димитров сподели след класирането си за осминафиналите на US Open, че желае да подобри това постижение и да продължи напред в турнира. Както е известно, Гришо удари Жоао Соуса с 3:1 сета и в следващия етап на турнира ще има съперник Анди Мъри.

„Разликата в представянето ми в първите два сета и в третия бе голяма. Има моменти, в които не можеш да направиш нищо и просто трябва да имаш търпение. В третия сет Соуса просто ме надигра“, коментира Григор.

„Играл съм много мачове срещу Анди. Той е много корав съперник.“

„Чувството да бъдеш във втората седмица на турнир от големия шлем е страхотно. Не мисля обаче, че съм си свършил работата тук. Ще играя мач за мач и искам да стигна колкото се може по-далеч“, каза още той.

„Навсякъде, където и да погледнете на корта, има български знамена. Това е страхотно. Без вас публиката ние сме просто едни тенисисти. Благодаря ви, че сте тук“, обърна се към българите по трибуните Григор Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доктора

    0 0 Отговор
    Освен да оправи кака си Никол,друга работа не виждам.