Last news in Fakti

4 Септември, 2016 13:28 894 0

Лукаку: Головете ще дойдат

  • лукаку-
  • евертън-
  • голове-
  • куман

Нападателят на Евертън още не се е разписал от началото на сезона

Лукаку: Головете ще дойдат - 1
Снимка: БТА/АР

Ромелу Лукаку обеща голове на феновете на Евертън, но само след като е готов на 100% за игра.  Белгиецът още не се е разписал от началото на сезона, след като не е в оптимално физическо състояние и е започнал само един мач като титуляр. 

Бъдещето му бе предмет на много спекулации през лятото, но в крайна сметка той остана на „Гудисън Парк“ и ще носи екипа на Карамелите поне още една година. 

„Не бях притеснен за бъдещето. Оставих на агента си да се справя с това, а аз отидох на почивка. Когато се върнах получих контузия точно преди старта на сезона. Това ми попречи да навляза във форма“ обясни Лукаку. 

„Всъщност в момента за мен е именно подготвителния период. Работя здраво, за да бъда готов на 100% и съм сигурен, че когато това се случи, головете ще дойдат“ добави нападателят, който в момента е с националния тим на Белгия преди старта на световните квалификации срещу Кипър във вторник. 

„Аз и Куман не сме говорили много за ситуацията. Той поддържаше връзка с агента ми по време на този период, а аз мислех за футбол. Сега просто искам да дам най-доброто от себе си за отбора“ каза още Лукаку.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА