Last news in Fakti

4 Септември, 2016 16:00 1 075 0

Йозил продължава преговорите с Арсенал

  • йозил-
  • арсенал-
  • договор

Полузащитникът иска номер 10 при "топчиите"

Йозил продължава преговорите с Арсенал - 1
Снимка: БТА/АР

Месут Йозил може да има нов номер в Арсенал, след като призна, че иска да носи десетката, която бе освободена от Джак Уилшър, който премина под наем в Борнемут. 

„Той току що стана свободен, така че аз определено искам да играя с него“ сподели халфът в интервю за германския вестник „Експрес“. Интересно е, че отскоро той носи №10 в Бундестима, който бе освободен от Лукас Подолски. 

„Отдавна исках да играя с него, но Лукас също, така че той го носи, тъй като имаше повече мачове от мен. Това обаче е номерът, който отговаря на моята позиция – плеймейкър. Зидан, Марадона и Пеле са играли с него, така че съм много доволен да го нося за Германия“ сподели той. 
Йозил разкри още, че е готов да поднови разговорите за нов договор с Арсенал, които са били прекъснати заради европейските финали във Франция. 

„Имам контракт до 2018-а и ние започнахме разговори, но те бяха прекъснати по време на европейското, за да се концентрирам върху националния тим. Ще видим обаче какво ще стане след това. В Англия е много приятно да се играе, феновете ме харесват, така че всичко е наред“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА