6 Септември, 2016 10:27 955 0

Манолев избра ЦСКА пред Левски

  • манолев-
  • цска-
  • левски-
  • оферта-
  • ганчев

Това стана след среща с благодетеля на "армейците" Гриша Ганчев

Манолев избра ЦСКА пред Левски - 1
Снимка: БТА

ЦСКА-София привлече Станислав Манолев от втория опит. Десният бек се разбра за договор с клуба вчера на среща в ранния следобед с благодетеля на "армейците" Гриша Ганчев, пише "Тема спорт". Така 30-годишният бранител предпочете предложението на "червените" пред това на Левски. "Сините" също имаха желание да го вземат в редиците си, но явно офертата от "Армията" е била по-примамлива.

Бившият футболист на ПСВ Айнховен, Фулъм и Динамо (Москва) щеше да започне подготовка с ЦСКА още лятото, но в последния момент се отметна, като до последно чакаше изгодно предложение от чужбина. Такова обаче така и не дойде през изминалите 3 месеца и в крайна сметка футболистът отново се запъти към "Армията".

Привличането на Манолев стана наложително след контузията на Стойчо Атанасов. 19-годишният защитник скъса менискус в събота и е аут най-малко за месец. Затова "армейците" реагираха бързо и покриха дупката в отбраната, въпреки че първоначално нямаха намерение да взимат играч за защитата.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА