7 Септември, 2016 00:59 814 0

Меси успокои феновете на Барселона

  • меси-
  • контузия-
  • барселона-
  • фенове

"Всичко е наред, благодаря за подкрепата", заяви асът на Барса

Меси успокои феновете на Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Голямата звезда на испанския шампион Барселона Лео Меси коментира контузията си. Петкратният носител на Златната топка получи травма в адукторите на бедрото с националния отбор и не е ясно дали ще е готов за домакинството на Алавес на 10 септември.

"Всичко е наред. Просто трябва да намаля натоварванията и да продължа да се възстановявам под наблюдението на физиотерапевт. Нищо страшно не се е случило. Благодаря на всички за подкрепата", заяви Меси пред Marca.

Срещу Алавес се очаква първи мач за Барса през новия сезон да запише Неймар. Той пропусна началото на кампанията, тъй като игра с Бразилия на Олимпиадата, където домакините спечелиха златните медали.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА