7 Септември, 2016 20:21 1 129 1

Левски благодари на Христов, Ботев го пожела

  • левски-
  • венцислав христов-
  • ботев

Венцислав Христов разтрогна своя договор с Левски. Двете страни постигнаха споразумение и се разделиха по взаимно съгласие днес в офисите на клуба на улица "Тодорини кукли" 47.

От "синия клуб" благодариха на нападателя за престоя му на "Герена". Те отчетоха приноса му, намерил израз чрез попаденията и професионалната му работа.

"Ръководството, футболистите и треньорският щаб на тима пожелават на нападателя бъдещи успехи, развитие в кариерата и покоряване на мечтаните върхове. Успех, Венци!", написа страницата на 26-кратните шампиони.

В същото време стана ясно, че Христов попадна и в трансферните планове на Ботев (Пловдив). За това информираха източници от пловдивския клуб, а от ръководството не пожелаха да коментират новината.

"Жълто-черните" се надяват да привлекат футболиста, в случай, че той не си намери отбор в чужбина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ооооо

    0 0 Отговор
    Да ти бият шута и да ти благодарят - това само нагли говеда го могат.