Last news in Fakti

15 Септември, 2016 11:58 803 0

Зидан: Ние сме Реал и аз вярвах в победата

  • зидан-
  • реал мадрид-
  • спортинг лисабон-
  • шампионска лига

"Футболистите хвърлиха огромни усилия", радва се треньорът на "белите"

Зидан: Ние сме Реал и аз вярвах в победата - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана изключително доволен от феноменалната победа над Спортинг Лисабон на старта на Шампионска лига. Испанците се наложиха с 2:1, въпреки, че до 89-ата минута изоставаха с 0:1, а легендата заяви, че до последно е вярвал в успеха на отбора му.

"Не знам дали резултатът е справедлив, но до самия край вярвахме, че ще спечелим. Създадохме много положения за гол, които пропуснахме, но най-важното е, че взехме трите точки. През първото полувреме не се представихме добре, но след почивката коригирахме играта и бяхме далеч по-силни", каза Зидан.

"Футболистите хвърлиха огромни усилия, а срещу себе си имаха съперник, който беше решен да вземе нещо от мача. Ние обаче сме Реал и винаги можем да обърнем нещата в своя полза за минута или две".

"Във футбола трябва да се бориш до последно. Да, това не беше най-добрият ни мач, но важен е резултатът. Предстои да анализираме слабостите си, защото показахме такива. В Шампионската лига няма лесни двубои. Щастлив съм, че стартираме с 3 точки", продължи легендата.

"Тази вечер уцелихме със смените. Много съм доволен от работата на Хамес, Мората и Лукас. Нормално е Бензема да бъде малко по-бавен. Той се нуждае от игрова практика. Целият отбор работи много добре", завърши Зидан.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА