15 Септември, 2016 14:28 1 311 0

Петрович: Деса да се стяга!

  • петрович-
  • левски-
  • деса-
  • контузия-
  • тренировки

Треньорът на Левски чака перуанеца да се възстанови

Петрович: Деса да се стяга! - 1
Снимка: levski.bg

Треньорът на Левски Люпко Петрович се надява възстановяващият се от контузия Хеан Деса да покаже промяна в отношението си към тренировъчния процес, след като поднови пълноценните си занимания с тима. Сръбският специалист не бе доволен от считащия се за звезда бивш играч на френския Монпелие в началото на сезона.

Тогава Деса имаше претенции, че трябва да е титуляр, въпреки че бе изостанал в подготовката, което в крайна сметка доведе до контузията му в злополучния мач с Монтана на „Герена" (0:0). В първия кръг Люпко удовлетвори претенциите на крилото, който се бе изцепил, че не е играч за 5 минути след реванша с Марибор.

„За мача с Пирин ще видим дали Веско Минев ще може да започне като титуляр. За Деса мога да кажа, че цяла седмица, чета, че ще играе, но знам, че още не тренира с отбора", обяви Петрович пред „Меридиан Мач".

При всички случаи, когато е напълно здрав, първото лятно попълнение на „сините" ще трябва да започне борбата си за място в състава отначало.

Той ще се конкурира с тези, които изнесоха тежестта при успешната серия от четири поредни победи - Аниете, Адениджи, Нар, Краев и Прохазка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА