15 Септември, 2016 15:27 948 0

Крис Бош: Готов съм да се завърна

  • бош-
  • маями хийт-
  • проблеми-
  • здраве-
  • завръщане

От Маями обаче все още не са сигурни, че баскетболистът може да играе

Крис Бош: Готов съм да се завърна - 1
Снимка: БТА/АР

Крилото на Маями Хийт Крис Бош твърди, че е готов да се завърне в игра и ще бъде на линия за старта на подготвителния лагер в края на месеца. Все още обаче не е ясно какво мислят от отбора му. 

Както е известно през последните два сезона баскетболистът трябваше да пропусне значителна част от кампаниите заради съсиреци на кръвта, като не игра общо в 67 срещи и това постави под въпрос дори цялостната му кариера. 

„Абсолютно съм готов за игра. Още през май излязохме със съобщение, че идеята е да се върна максимално бързо и сега това е факт. Свърших каквото трябваше и изпълних предписанията на лекарите. В страхотна форма съм и това се вижда, когато си сваля тениската” заяви Бош. 

Тепърва обаче предстои той да мине тестове в отбора, тъй като в момента се готви самостоятелно и прекара лятото в Лос Анджелис. Засега от Маями се въздържат от коментари по отношение на състоянието на играча. 

„Искам всичко да приключи. Зная, че ще играя в НБА. Собственикът на Хийт Мики Арисън ми каза, че ме очаква за лагера на 27 септември и това е хубаво” каза още Бош, който в кариерата си има средно по 19,2 точки и 7,3 борби и се надява да започне седмия си сезон с екипа на Горещите.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА