18 Септември, 2016 00:59 796 0

Тухел: Гьотце си възвръща формата

  • тухел-
  • гьотце-
  • форма-
  • борусия дортмунд

"Той трябва да остане здраво стъпил на земята и да не прави лудории", съветва треньорът

Тухел: Гьотце си възвръща формата - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Борусия Дортмунд Томас Тухел е на мнение, че новият-стар футболист на тима Марио Гьотце започва да преоткрива най-добрата си форма. 

"Няма никакво съмнение, че Марио се доближава до най-добрата си форма. Постепенно той навлиза в най-доброто си състояние и ние искаме да го виждаме точно такъв", сподели Тухел преди мача с Дармщадт.

"Марио прави крачки в правилната посока и всяка тренировка му помага. За него най-важното нещо в момента е да остане здраво стъпил на земята и да не прави лудории."

Специалистът коментира и новата покупка Емре Мор: "Той е безгрижен и див, обича да поема рискове, има скорост и обича да дриблира покрай противниците. Учи се какво означава да си професионалист и да играеш за голям клуб."

"Ние сме много щастливи, че той участваше пряко при гола на Кастро срещу Легия. Тава ще му даде самочувствие", допълни германският специалист.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА