Last news in Fakti

17 Септември, 2016 11:56 707 0

Камбуров: Забавлявам се на терена

  • камбуров-
  • локомотив пловдив-
  • верея-
  • славия

"Трябваше да се извиним на феновете за загубата от Славия", заяви нападателят на Локо Пловдив

Камбуров: Забавлявам се на терена - 1
Снимка: БТА

Мартин Камбуров поведе в голмайсторската листа в Първа лига, след като вкара и на Верея. "Смърфовете" записаха победа с 3:1 в мача от седмия кръг. "Стана нервен мач, след предишния (б.р. - загубата с 2:5 от Славия) трябваше да се извиним на нашите фенове. Изравниха ни, после стана още по-нервно. За радост успяхме през втората част да вкараме още два гола“, каза пред Диема Спорт 2 Камбуров.

„Центрирането на Иван Горанов задължава нападателя да вкара – това е обяснението за моя гол. Държахме повече топката, искахме повече да победим. Радващо е, че и Верея играе атакуващо, така че да стане интересно и за хората", коментира ветеранът.

„Старая се. Всяка минута, която излизам, се опитвам да се забавлявам. Ще поздравя още Котев и Траянов – виждате как играят. За Купата на България ще се опитаме да стигнем колкото може по-напред. Трябва да бъдем максимално концентрирани и да се опитаме да продължим“, добави Мартин Камбуров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА