19 Септември, 2016 11:57 856 1

Реал изравни рекорд след нова победа

  • бензема-
  • родригес-
  • реал мадрид-
  • еспаньол-
  • рекорд

Кралския клуб взе 16-а поредна победа в първенството след голове на Хамес и Бензема

Реал Мадрид остана без грешка от началото на сезона, след като спечели визитата си в Барселона на Еспаньол с 2:0 и продължава да води в класирането с пълен актив от 12 точки. 

Без Кристиано Роналдо и Гарет Бейл столичани не бяха толкова убедителни, но все пак постигнаха рекордната в историята на клуба 16-а поредна победа в шампионата, с което изравниха и постижението на Пеп Гуардиола и Барселона отпреди няколко сезона, което досега бе най-доброто в историята на Ла Лига. 

Хамес Родригес използва възможността да е титуляр след 133 дни и вкара важен гол в края на първото полувреме, а в средата на второто Карим Бензема успокои отбора си с второто попадение. Еспаньол остава без победа и е в дъното на подреждането само с 2 точки.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен

    0 0 Отговор
    РЕАЛ МАДРИД ШАМПИОН А ЗА БАРСА ЕДИН ГОЛЯМ БАЛОН