19 Септември, 2016 14:29 1 013 0

Обявиха Ливърпул за фаворит за титлата

  • ливърпул-
  • шампион-
  • коефициент-
  • манчестър сити-
  • букмейкъри

Изявен фаворит за златото във Висшата лига остава Манчестър Сити

Обявиха Ливърпул за фаворит за титлата - 1
Снимка: БТА/АР

Ливърпул се измъкна с 10 точки от тежката серия в първите 5 кръга на Висшата лига и след поредния страхотен мач срещу Челси (2:1) "червените" вече са фаворит №2 за спечелването на титлата в Англия.

Непосредствено преди началото на сезона Ливърпул беше поставен под номер 5 по шансове за първото място в крайното класиране с коефициент 8.50.

Коефициентът на Мърсисайдци обаче вече е 7.00, като така се изравниха с Манчестър Юнайтед на своеобразното 2-ро място, като изпревариха Арсенал и Челси. Изявен фаворит за титлата остава Манчестър Сити.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА