Last news in Fakti

19 Септември, 2016 15:28 1 218 0

Скоулс: Манчестър Юнайтед е трагедия

  • скоулс-
  • манчестър юнайтед-
  • моуриньо

Легендата се чуди защо Карик и Швайнщайгер не играят

Скоулс: Манчестър Юнайтед е трагедия - 1
Снимка: БТА/АР

Легендарният халф на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс критикува "червените дяволи" за вчерашната загуба с 1:3 от Уотфорд. Възпитаниците на Жозе Моуриньо претърпяха трето поредно поражение във всички турнири, което нажежи обстановката на "Олд Трафорд" до краен предел.

"Смятам, че Фелайни си върши работата добре, но Юнайтед се нуждае от нещо повече от него. Не разбирам защо Майкъл Карик не е в състава. Не е играл и се чудя защо. Същото важи и за Швайнщайгер, за когото Моуриньо не гори от желание да използва. Искам да кажа, че в центъра отборът се нуждае от плеймейкър", каза Скоулс, след което за пореден път похвали Маркъс Рашфорд.

"Той е единственият светъл лъч. Винаги представлява опасност за съперника, но като цяло Юнайтед изглежда жалко", добави легендата.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА