Last news in Fakti

21 Септември, 2016 10:57 1 372 2

Проверяват за допинг Кличко и Фюри преди реванша

  • допинг-
  • контрол-
  • проверка-
  • фюри-
  • кличко

Срещата ще се състои на 29-и октомври в Манчестър и ще бъде проверявана от Доброволната антидопингова асоциация

Проверяват за допинг Кличко и Фюри преди реванша - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на боксьора Владимир Кличко заяви, че съперникът на неговия възпитаник Тайсън Фюри ще се подложи на допинг тест преди мача-реванш между двамата следващия месец.

Бернд Бьонте, мениджър на украинеца, уточни допинг процедурата като задължителна и за двамата, тъй като е описана в договора за мача.

Битката за няколко титли в супертежка категория ще се състои на 29-и октомври в Манчестър и ще бъде проверявана от Доброволната антидопингова асоциация, чийто офис е в Лас Вегас.

Фюри победи Кличко през ноември миналата година и взе титлите в три версии - WBA, WBO и IBF. Реваншът първоначално беше насочен за 9-и юли, но се наложи отлагането му заради контузия в глезена на Фюри.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    1 0 Отговор
    Кличко ще го назобят по време на срещата с водата, която ще му налеят в устата, затова трябва да даде проба и след срещата. Аман от допинг шампиони!
  • 2 майк тайсън

    1 0 Отговор
    Кличко, пак ще го счупят като клечка!
    Дано не се изложи много! Все пак:
    Продължаваме напред....