Last news in Fakti

26 Септември, 2016 23:25 821 0

Кроос: Кристиано е готов за утре

  • кроос-
  • кристиано-
  • реал (м)-
  • борусия (д)-
  • шампионската лига-
  • "сигнал идуна парк"

Германският ационал е уверен, че тимът му може да се справи с Борусия (Д)

Тони Кроос заяви, че Кристиано Роналдо е "нормален" и отчете с пренебрежение слабите резултати на Реал (М) на германска земя в навечерието на сблъсъка на неговия тим в Шампионската лига срещу Борусия (Д) на "Сигнал Идуна Парк".

"Кристиано е много нормален", отговори халфът на въпрос за поведението на съотборника си, който се разбесня срещу наставника си Зинедин Зидан, след като бе сменен при визитата на Лас Палмас, завършила при 2:2.

"Мисля, че това са само истории, които винаги витаят, но в същото време са далеч от реалността. Невъзможно е един играч може да играе всички минути във всичките мачове. Въпреки слуховете за напрежение, знам, че Кристиано е готов за утре. "

Относно страхотната форма на Дортмунд, германският национал коментира със самочувствие:

"Мисля, че Дортмунд имат добър треньор, имат ясен план на терена и са в добра форма. Важното обаче е, че ние имаме отговор и ако играем играта си, аз съм сигурен, че дори Борусия да се опита да играе агресивно вкъщи, ние можем да бием. Те искат да владеят топката, но и ние искаме същото. Ще видим какво ще се случи и се надявам да успеем.

"Загубихме срещу Шалке и Волфсбург, но в крайна сметка спечелихме Шампионската лига. Германските отбори имат много качество. Наред с Англия, Бундеслигата е от топ шампионатите. Към момента обаче моето мнение е , че испанският футбол е номер едно", завърши бившият играч на Байерн (М).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА