27 Септември, 2016 12:57 697 1

Адениджи: Левски ще завърши без загуба годината

  • адениджи-
  • левски-
  • загуба-
  • година

Нападателят на Левски даде доста смело обещание

Адениджи: Левски ще завърши без загуба годината - 1
Снимка: БТА

Нападателят на Левски Бабатунде Адениджи заяви, че отборът на Левски е играл като едно семейство срещу Локо (ГО) и това се е оказало решаващо за постигната победа. Чернокожият нападател каза смело, че "сините" няма да загубят мач до декември.

"Много труден мач за нас. Този отбор бе решен да играе добре срещу нас. Ние играхме задружно и с решителност все пак  постигнахме победа. Мисля, че преди декември няма да загубим нито един мач".

"Няма да е лесен мача с Дунав. Те са добър отбор. Те дойдоха от втора в първа лига и ще са решени да се представят силно срещу нас. Ние обаче сме едно семейство с треньора, футболистите и публиката и ще се справим. До декември няма да загубим мач”, завърши Адениджи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Дузпи по 2 на мач,автоголол, това едва ли ще продължи до нова година