Last news in Fakti

1 Октомври, 2016 15:59 1 201 0

Неймар ще съди Бразилия

  • неймар-
  • съд-
  • бразилия-
  • имидж-
  • данъци

Асът на Барселона претендира за обезщетение

Неймар ще съди Бразилия - 1
Снимка: БТА/АР

Бразилската звезда на Барселона Неймар ще съди правителството на Бразилия. Причината за действията на стрелеца е излизането на конфиденциална информация относно разследването срещу него за данъчни престъпления. Неймар е внесъл нужните документи още на 17 май на съдия Роша Пентеадо и се предполага, че ще претендира за сериозно обезщетение за накърняване на имидж.

През месец март нападателят беше признат за виновен за укриване на данъци от 2012 до 2014 г. и беше принуден да плати почти 50 млн. евро. Също така бразилецът беше обвинен в неплащане на данъци от 2011 до 2013 г. в размер на 16 млн. евро.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА