Last news in Fakti

5 Октомври, 2016 09:57 882 0

Левски маха Хеан Деса

  • деса-
  • левски-
  • контузия-
  • трансфер-
  • форма

Лудия се оказа ненужен на "Герена"

Левски маха Хеан Деса - 1
Снимка: levski.bg

Трансфер №1 на Левски за този сезон Хеан Деса най-вероятно ще напусне "Герена" през декември или януари, пише "Меридиан Мач". Перуанецът беше привлечен още преди края на миналия сезон, а тогава от ръководството обявиха, че Деса ще вдигне значително класата на тима. Към днешна дата е ясно на всички, че крилото има класа, но тя много рядко се вижда.

От "Герена" разкриха, че спортно-техническото ръководство, начело с Люпко Петрович, е недоволно от факта, че Деса много често е контузен и на него реално погледнато не може да се разчита. Освен това перуанецът взима доста сериозна заплата, което натоварва бюджета на клуба. Това са двете причини, които са определящи за ранната раздяла с Деса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА