5 Октомври, 2016 20:04 1 801 0

Ганайците прекалили с креватната гимнастика

  • ганайци-
  • прекалили-
  • креватна-
  • гимнастика

Бивш национален селекционер разкритикува "Черните звезди"

Ганайците прекалили с креватната гимнастика - 1
Снимка: БТА/АР

Старши треньорът на Ашанте Котоко Малик Джабир разкритикува футболните национали на Гана, че "правят много секс" и това пречи на представянето им по време на мач.

Джабир, който ръководи "Черните звезди" през 2003 година вярва, че играчите в представителния тим на страната прекаляват с креватната гимнастика в свободното си време и именно затова те са уморени по време на тренировките и двубоите.

"Правят прекалено много секс, а това изпива цялата енергия на националния отбор. В Гана има много красиви жени и те не искат да ги оставят сами. Трябва да правим разлика между секса и футбола. Има си време за всичко. Няма как да се постигнат резултати, ако ги смесваме.", заяви Джабир, цитиран от Sportsmole.

На Гана, чийто настоящ селекционер е бившият старши треньор на Челси Аврам Грант, предстои световна квалификация с Уганда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА