Last news in Fakti

7 Октомври, 2016 01:00 1 477 0

Иско: Писна ми, махам се от Реал

  • иско-
  • реал мадрид-
  • резерва

"Два месеца практически не играх", заяви халфът

Иско: Писна ми, махам се от Реал - 1
Снимка: БТА/АР

Полузащитникът на Реал Мадрид Иско все още се надява, че ще намери мястото си в клуба, но ако това не се случи, е готов да напусне.

24-годишният халф премина на "Бернабеу" през лятото на 2013 година от състава на Малага, но така и не може да се утвърди сред стартовите 11. За последно Иско игра пълни 90 минути за Реал през април.

"Два месеца практически не играх. Трудно е, когато само тренираш, но треньорът не ти дава шансове. В крайна сметка обаче, вината е моя. Но искам да подобря качествата си. Не смятам да се предавам, защото смятам, че ще постигна успехи. Просто не съм сигурен дали те ще бъдат в Мадрид, или някъде другаде", каза той. 

Иско, чийто договор изтича през лятото на 2018 година, добави, че от клуба все още не са му дали индикации, че са готови да му предложат нов контракт. През лятото името му беше свързвано с Ювентус, Ливърпул и Арсенал.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА