Last news in Fakti

6 Октомври, 2016 13:29 1 159 0

Анисе предупреди Франция: Внимавайте с Марселиньо

  • марселиньо-
  • франция-
  • българия-
  • анисе-
  • лудогорец

"Притежава голяма класа", допълни играчът на Лудогорец за съотборника си

Анисе предупреди Франция: Внимавайте с Марселиньо - 1
Снимка: БТА

Футболистът на Лудогорец Абел Анисе бе поканен като гост в предаването Le Journal du Foot на Canal+, за да коментира срещата на разградчани с Пари Сен Жермен в Шампионската лига, както и утрешния сблъсък между Франция и България от световните квалификации. Мадагаскарецът, който има и френски паспорт веднага похвали своя съотборник Марселиньо.

"Той е много добър футболист и притежава голяма класа. Аз играя с него в Лудогорец. Франция трябва да внимава за Марселиньо. Откакто играе за националния отбор на България се представя много силно и има вече няколко отбелязани гола", заяви Анисе.

Френските медии обърнаха внимание и на Ивелин Попов и Димитър Рангелов, като другите двама класни играчи на "лъвовете" в предни позиции. Последният е добре познат във Франция, тъй като преди време носеше екипа на Страсбург.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА