6 Октомври, 2016 23:31, обновена 6 Октомври, 2016 23:51 988 0

Италия удържа "Ла Фурия Роха"

  • италия-
  • ла фурия роха-
  • испания-
  • квалификации
Италия удържа "Ла Фурия Роха" - 1
Снимка: БТА/АР

Националните отбори по футбол на Италия и Испания не успяха да се победят в квалификационна среща от група "G" по пътя към Мондиал 2018, завършвайки при резултат 1:1 на "Ювентус Стейдиъм" в Торино.

Гостите имаха тотално превъзходство през първата част на двубоя, владееха инициативата и през повечето време след почивката, но не успяха да си тръгнат с трите точки. "Ла Фурия Роха" притисна съперника си, но успя да стигне до само един гол преднина, благодарение на Витоло в 55-ата минута. Това не бе достатъчно за крайния успех, тъй като "скуадрата" се активизира в последните минути и успя да изравни чрез Даниеле де Роси, който бе точен от дузпа в 82-ата минута.

Така двата тима събраха по четири точки в своята група и заемат трето и второ място, съответно. Лидер с шест пункта е Албания, чийто състав надделя над Лихтенщайн с 2:0. В друг мач от същата група "G" Израел победи Македония като гост с 2:1.

Ето и останалите резултати от изиграните квалификации:

Група "D":

Австрия - Уелс 2:2

Ирландия - Грузия 1:0

Молдова - Сърбия 0:3

Група "I":

Исландия - Финландия 3:2

Косово - Хърватия 0:6

Турция - Украйна 2:2


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА