9 Октомври, 2016 11:27 995 0

Петрович: Бяхме равностойни на Галатасарай

  • петрович-
  • галатасарай-
  • контрола-
  • левски

Треньорът на Левски хвали играчите си след загубата

Петрович: Бяхме равностойни на Галатасарай - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Левски Люпко Петрович заяви, че е доволен от играта на отбора, въпреки загубата с 0:2 от турския футболен гранд Галатасарай в днешната контрола на стадион "Георги Аспарухов.

"Много съм доволен от тази контрола. Загубихме, но съм доволен от играта и от раздаването на футболисти. Играчите се представихме добре. Срещнахме с много голям отбор, който играе отличен футбол. Бяхме равностоен противник, не им позволихме да ни надиграят".

"Ние стигнахме до четири положения, но не успяхме да реализираме. Те имаха 2-3 положения и ни вкараха два гола. Просто имат много класни играчи, които не пропускат".

"Започнахме без шестима обичайни титуляри и Краев, който беше контузен, но вече е възстановен. Понякога е добре да се загуби, за да си извлечеш поуките. В крайна сметка не е срамно да паднеш от Галатасарай."

"Контузията на Галин Иванов не е сериозна. Той не е подготвен както трябва и проблемът идва от там. Ситуацията с Деса и Мицански е подобна. Те не могат да издържат цял мач."

"Преди 15 години Левски беше по-добър отбор и бяхме напълно равностойни на Галатасарай тогава. Трябваше да ги победим в Истанбул, Георги Иванов направи два пропуска и паднахме с 1:2. В реванша Георги Иванов пак пропусна при 0:0. Можехме да влезем в групите на Шампионската лига, ако имахме малко повече късмет".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА