10 Октомври, 2016 14:57 1 125 0

Лацио пожела нападател на Лудогорец

  • кафу-
  • оферта-
  • лудогорец-
  • лацио

Римляните гласят оферта от 12 милиона за Кафу, ако продължи със силните изяви в Шампионската лига

Лацио пожела нападател на Лудогорец - 1
Снимка: БТА/АР

Римският гранд Лацио готви нова впечатляваща оферта за звездата на Лудогорец Джонатан Кафу. Според роден мениджър, който следи изкъсо трансферния пазар в Италия, в края на годината "орлите" ще предложат умопомрачителните 12 милиона евро за бразилеца. Това обаче ще стане само, ако играчът продължи да играе силно в Шампионската лига, пише „Меридиан Мач“. Скаути на Лацио ще го следят изкъсо по време на всички срещи в груповата фаза на турнира, а офертата ще постъпи в офисите на Лудогорец, ако Кафу няма отстъпление.

Припомняме, че римските "орли" вече няколко пъти пращат хора на мачовете на Лудогорец. Нападателят беше одобрен и италианците дори пратиха официална оферта за Кафу. Ръководството на родните "орли" обаче отхвърли предложението на стойност 7 милиона евро. Сега в Разград се готвят за почти двойна оферта.

Не така добре обаче стоят нещата около евентуален трансфер на Вандерсон в друг тим на Ботуша - Аталанта. Пратеници на този клуб гледаха сблъсъка между Лудогорец и ПСЖ на стадион "Васил Левски", в който бразилецът действаше прекалено индивидуално и това не се е харесало на скаутите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА