11 Октомври, 2016 10:00 1 615 0

Ивелин Попов: Аз съм виновен

  • попов-
  • швеция-
  • българия-
  • пропуск

"Славчев ми я даде много добре, просто извъртях повече глезена", обясни Попето за пропуска си

Ивелин Попов: Аз съм виновен - 1
Снимка: БТА/АР

Ивелин Попов пое вината за тежката загуба с 0:3 от Швеция в световната квалификация снощи в Стокхолм. Причина за това стана пропускът на нападателя, който при резултат 1:0 в полза на домакините имаше отлична възможност да изравни.

"Длъжник съм на отбора. Ако бях вкарал за 1:1, изравнявахме. Мачът ставаше друг. Аз съм длъжникът. На полувремето им казах "момчета, длъжник съм, ще се опитам да се реванширам". През второто имах още една възможност и отново не успях да реализирам", каза Попов.

"Славчев напредна през центъра. Направихме образцова атака, много добре ми я даде, просто извъртях повече глезена. Аз съм виновен", обясни Попето за пропуска си преди почивката.

"Със сигурност има негативни настроения и в нас самите. Не мислете, че на нас ни е приятно от тези резултати. Трябва себераздаване и няколко позитивни резултата. Докато не ги направим, ще сме в такова минорно настроение. Вървим с наведени глави. Малко трябва да ги вдигнем, да вдигнем народа, публиката… Днес бяхме на косъм, но не се получи", добави нападателят на Спартак (Москва).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА