11 Октомври, 2016 12:58 1 246 0

Англичаните скочиха на Люис Хамилтън

  • брандъл-
  • критика-
  • хамилтън-
  • формула 1

"Той се държи детински и глупаво", казва бившият пилот Мартин Брандъл

Англичаните скочиха на Люис Хамилтън - 1
Снимка: БТА/АР

Английските медии и анализатори на Формула 1 изобщо не са доволни от действията на Люис Хамилтън напоследък и не пестят критиките си по негов адрес. Трикратният световен шампион е на път да изпусне нова титла, след като 4 кръга преди края изостава на 33 точки от Нико Розберг, след като се провали в Япония, където завърши едва трети. 

Той допусна грешка на старта, като не успя да започне добре и загуби позиции и нямаше как да се бори за победата. Преди това обаче се разсърди на репортерите заради действията си по време на пресконференцията в четвъртък, когато си играеше на мобилния телефон. 

„Вместо да се концентрира върху борбата, той явно мисли повече за приложение, което слага заешки ушички на хората. Това е детинско и глупаво. Въпросът е дали той ще остане сила на пистата или фокусът му вече е различен?“ сподели бившият пилот, а сега анализатор Мартин Брандъл. 

„Асът на Mercedes явно мисли повече за мобилния си телефон, отколкото за карането си. Някой от отбора трябва хубаво да го ощипе, защото така Хамилтън рискува талантът му да бъде забравен заради глупостите, които прави“ отбелязва Джони Фордъм от „Сън“.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА