13 Октомври, 2016 21:36 749 1

Марков: Mачът срещу Левски ни е най-важен

  • марков-
  • левски-
  • цска

Пламен Марков не пожела да коментира пред bTV декларациите, които феновете на Левски продължават да бълват дни преди сблъсъка срещу ЦСКА. Спортният директор на "червените" обаче е категоричен, че дербито е приоритет за армейците.

"От началото на този сезон това е най-важният двубой. Всеки един мач носи три точки, но ситуацията, в която се намира нашият клуб, е деликатна, тъй като има и психологически момент.

Победата е много важна, да бъде в наша полза, за да може ЦСКА да се върне на стартова позиция и да атакува първото място.", заяви шефът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    0 0 Отговор
    а ве какво първо място за ,, Оранжадите,,- литекс- цска-етро поле Отдавна има един отбор с история, с култура на феновете си и обичан от разбиращи от футбола Никои не иска фенската маса на Левски, Цска ,Ботев ,Локо пд Краино време е собствениците на клубове да се отървът от лумпените Лудогорец е нашата гордост