Last news in Fakti

15 Октомври, 2016 01:00 1 142 0

Джерард се завърна в Англия

  • джерард-
  • англия-
  • контузия-
  • лос анджелис галакси

Полузащитникът лекува контузия в родината си

Джерард се завърна в Англия - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият капитан на Ливърпул и на английския национален отбор по футбол Стивън Джерард се завърна на Острова за лечение на контузия на бедрото. 36-годишният полузащитник, който играе в Мейджър Лийг Сокър на САЩ, ще пропусне гостуването на Лос Анджелис Галакси срещу Хюстън в неделя.

Джерард влизаше като резерва в последните две срещи на отбора, след като не игра в предишните четири двубоя заради травмата. Халфът кара специална рехабилитационна програма в базата на Ливърпул и се надява да бъде напълно възстановен за плейофите в МЛС, които стартират в края на месеца.

Джерард има 3 гола и 9 асистенции в 21 срещи на ЛА Галакси в кампанията, която е последна от договора му с клуба.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА