15 Октомври, 2016 15:59 1 332 0

Тайсън Фюри влиза в психиатрия

  • фюри-
  • депресия-
  • психиатрия-
  • лечение-
  • бокс

Бившият вече световен шампион по бокс за професионалисти страда от маниакална депресия

Тайсън Фюри влиза в психиатрия - 1
Снимка: БТА/АР

Тайсън Фюри най-вероятно ще постъпи в психиатрична клиника. Бившият вече световен шампион по бокс за професионалисти страда от маниакална депресия, която е била диагностицирана при специалист.

Терапевтът е бил категоричен, че британската звезда трябва да се подложи на специализирано лечение. Неговият чичо и треньор Питър Фюри обясни, че на практика лечението вече е започнало.

“Той не е зависим от наркотиците и алкохола. Просто направи някои глупости, но мисля, че вече започна да осъзнава постъпките си”, категоричен бе Питър пред Би Би Си.

Племенникът му бе уличен в употреба на кокаин, а впоследствие сам заяви, че от години употребява белия прах. Шампионът се оправда с депресивните си състояния и каза, че кокаинът е най-малкият му проблем.

“Разбирате ли, че на мен просто не ми се живее”, отсече 206-сантиметровият гигант пред списание “Ринг”. Преди няколко дни Тайсън доброволно се отказа от титлите и лицензът му бе отнет. Чичо му обаче е убеден, че той ще се върне дори по-силен и отново ще стане шампион.

“Неговото лечение вече започна да дава резултат. Докторите са категорични, че в следващите няколко месеца ще има положителна промяна”, добави Питър.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА