16 Октомври, 2016 12:25 744 0

Сестри Стоеви докосват титлата в Алмере

  • сестри стоеви-
  • титлата-
  • алмере

Българките се класираха за финала на турнира по бадминтон

Родните състезателки по бадминтон Стефани и Габриела Стоеви се класираха за финала на двойки жени на турнира от сериите Гран При по бадминтон в холандския град Алмере с награден фонд 55 хиляди долара.

Българките, които са втори поставени в схемата, надиграха Я Чън Го и Чъу Сие Лим от Малайзия с 21:14, 22:20 за 38 минути.

Нашенките срещнаха по-сериозна съпротива само във втория гейм, но успяха да вземат последните три точки в него и да затворят мача в своя полза.

В спора за титлата сестри Стоеви ще се изправят срещу третите поставени в схемата Сетяна Мапаса и Гроня Съмървил от Австралия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА