17 Октомври, 2016 14:28 752 2

Моуриньо: Имаме стил, който няма да променим

  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • ливърпул-
  • стил

"Мачът няма да прилича на този от миналата година", заяви Специалния

Моуриньо: Имаме стил, който няма да променим - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо настоява, че неговият отбор има определен стил на игра, който няма да променя за дербито с Ливърпул тази вечер. Португалецът иска неговата селекция да доминира на "Анфийлд" и не смята, че този двубой ще прилича на онзи от миналия сезон, в който мърсисайдци диктуваха играта през цялото време, но загубиха с 0:1 след първия точен удар на "червените дяволи". 

"Ще се опитаме да спечелим. Това е сигурно. Когато те владеят топката, трябва да се защитаваме, а когато ние я притежаваме - трябва да атакуваме. Искаме да не им позволяваме да ни вкарват, а най-добрият начин да направим това е с 11 човека. Искаме да доминираме,  да притежаваме топката. Със сигурност този мач няма да бъде като онзи през миналия сезон, когато Ливърпул отправи толкова много удари във вратата, а Юнайтед имаше един и с него победи. Със сигурност има много неща, които трябва да подобряваме, но ще продължим да играем по същия начин. Имаме определен стил и няма да го променяме."

Моуриньо даде и красноречив пример за ролята на Златан Ибрахимович в този състав на "червените дяволи". "Златан е пример за нас - той е фантастичен. Не се предвиждаше да играе в мача за Купата на Лигата срещу Нортхамптън, но тъй като бяхме загубили предния двубой, той дойде и ми каза, че няма нужда от три дни почивка и иска да играе в този двубой, защото може би отборът има нужда от него."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 RomanAbramovish

    0 0 Отговор
    You'll never walk alone, Jose!
  • 2 abv

    0 0 Отговор
    Моуриньо е най -противния треньор.Да си подготви оставката. Никак няма да му е лесно довечера.Дано ги бием с повече голове разлика.