17 Октомври, 2016 21:58 988 0

Локо (ГО) изненада още един опонент

  • локо (го)-
  • локомотив (пловдив)-
  • първа професионална лига

Отборът на Локомотив (Горна Оряховица) взе още една глътка въздух, побеждавайки с 2:1 Локомотив (Пловдив) в двубой от десетия кръг на Първа професионална лига на България.

Матиас Курьор откри резултата още в 19-ата минута. Той центрира от пряк свободен удар, кълбото не бе засечено от нито един играч и влетя неспасяемо в мрежата на пловдивчани.

В началото на втората част Рахави Кифуети удвои преднината на домакините. Той се възползва от центриране от корнер и с диагонален изстрел наказа за втори път Илко Пиргов.

Капитанът на "смърфовете" Мартин Камбуров намали резултата само 5 минути след това, но играчите на Илиан Илиев нямаха повече сила след почетния си гол и резултатът се запази - 2:1 в полза на Локо (ГО).

Това е втори успех поред за тима Иван Колев, който живна и вече има в актива си общо осем точки.

"Смърфовете" са с 12 пункта и заемат 9-а позиция във временното класиране от родния шампионат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА