Last news in Fakti

19 Октомври, 2016 13:56 934 0

Петев: Допуснахме две грешки срещу Севиля

  • петев-
  • динамо загреб-
  • севиля-
  • шампионска лига

"Поздравявам играчите, представиха се добре", заяви българинът

Петев: Допуснахме две грешки срещу Севиля - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Динамо (Загреб) Ивайло Петев съжали, че тимът му е допуснал две грешки в мача със Севиля, едната от които се оказа фатална. Хърватският тим отстъпи с 0:1 пред испанския тим в двубой от груповата фаза на Шампионската лига.

"Играхме добре, имахме шансове. Изпълнихме тактически 95% от нещата, които исках да видя от момчетата си. Благодаря на всички играчи днес за представянето им, поздравявам ги. За съжаление, допуснахме две грешки и едната от тях се оказа фатална, но това е нормално срещу отбор като Севиля", каза Петев.

"През първото полувреме играхме с прекалено голям респект към противника. След почивката бяхме много по-добри, имахме своите шансове за гол, а и опазихме мрежата си суха в тези минути. Това е Шампионската лига, в която участват най-добрите отбори. Затова в тези мачове трябва да видим къде грешим и да си извадим поуки, за да отстраним пропуските занапред. На добър път сме. Надявам се в бъдеще да избегнем грешките, които днес ни костваха точката и да се представяме още по-добре",допълни бившият български селекционер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА