21 Октомври, 2016 10:57 952 0

Уеб: Мразех да свиря на Евертън и Стоук

  • уеб-
  • мачове-
  • стоук сити-
  • евертън

"Непрекъснато се оплакваха и не спираха да оспорват решенията му", жалва се съдията

Уеб: Мразех да свиря на Евертън и Стоук - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият английски футболен съдия Хауърд Уеб разкри кои срещи му е било най-трудно да ръководи в своята кариера като арбитър. 45-годишният рефер има 1000 мача във Висшата лига, но не му е харесвало, когато е получавал наряди за домакинства на Евертън и Сток Сити.

"Никога не съм харесвал мачовете на Евертън и Стоук, защото техните фенове са партизани. Това важи с особена сила за тези на Евертън, защото винаги са недоволни от решенията в техен ущърб, без значение колко ясни са ситуациите", заяви Уеб пред BT Sport.

“Крейг Белами винаги имаше мнение за отсъжданията ми, никога не се вслушваше в думите ми и винаги беше първи готов да спори. Дори хора като Джоуи Бартън и Роби Савидж, за които смятате, че може да са ми създавали проблеми, винаги бяха готови приемат съвет и да чуят това, което им говоря", каза още съдията и допълни, че най-неприятният мениджър в английския елит за него е бил Дейвид Мойс.

"Той никога не е съгласен с решенията ми и това винаги ме е дразнело", завърши Уеб за Дейвид Мойс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА