21 Октомври, 2016 11:58 619 0

Рафаел Надал приключи сезона

  • надал-
  • тенис-
  • контузия-
  • сезон

Испанецът с нова контузия

Рафаел Надал приключи сезона - 1
Снимка: БТА/АР

Рафаел Надал заяви, че повече няма да играе до края на календарната 2016-а година, за да се възстанови напълно от травмата в лявата китка. Испанският тенисист разкри, че става дума за същата травма, която му отне повече от два месеца от сезона и иска да се възстанови напълно за началото на 2017-а година.

В свое изявление бившият номер 1 в ранглистата на АТР заяви: "Сега е времето за почивка и за старт на една интензивна подготовка". Той добави, че няма да играе на турнирите в Базел другата седмица или в Париж през ноември, както и на финалния Мастърс в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА