Last news in Fakti

24 Октомври, 2016 22:27 774 0

"Железният" Коке най-после пропуска двубой на Атлетико

  • коке-
  • пропуска двубой-
  • атлетико (м)

Трудолюбивият халф на Атлетико (М) Коке за първи път няма да е на разположение на треньора Диего Симеоне след повече от година, сочи статистиката.

Един от ключовите състезатели в ядрото на "червено-белите" получи червен картон вчера срещу Севиля и пропуска мадридския сблъсък с Райо Валекано. Последно испанският национал не успя да попадне в групата за дербито с Реал Мадрид (4 октомври 2015 година), след като се възстановяваше от контузия.

В последвалите 60 срещи Коке игра в 58, а в останалите две Диего Симеоне реши да му даде почивка. От посочените 58 в 57 е бил в титулярния състав на "дюшекчиите". През целия минал сезон футболистът се опази от санкция, получавайки само 4 жълти картона в Ла Лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА