26 Октомври, 2016 09:53 893 0

Дженоа срази набралия скорост Милан

  • дженоа-
  • милан-
  • скорост-
  • серия "а"

"Грифоните" победиха именития си съперник с 3:0

Дженоа срази набралия скорост Милан - 1
Снимка: БТА/АР

Дженоа спря полета на устремилия се към четвърта поредна победа в първенството Милан, разбивайки го с класическото 3:0 на своя "Луиджи Ферарис" в първи мач от десетия кръг на Серия "А".

Домакините откриха резултата още в 11-ата минута, когато Томас Ринкон центрира в наказателното поле на "росонерите", а Нинкович скочи най-високо и даде преднина на своя тим. Милан опита да натисне съперника си, но така и не стигна до попадение до края на полувремето.

В 56-ата минута ситуацията на гостите от Милано се усложни, тъй като Габриел Палета напрачи чутовна глупост, хвърляйки се безразсъдно в краката на противников футболист. Защитникът на Милан получи напълно заслужен директен червен картон и остави отбора си с десет души на терена..

В 80-ата минута Дженоа поведе с 2:0, след като Юрай Куцка си отбеляза автогол с нескопосано изчистване, а в заключителните минути Леонардо Паволети заби и трети пирон в ковчега на Милан.

Така серията на Милан беше от 5 двубоя приключи."Росонерите" все пак заемат трето място с 19 точки, докато Дженоа е на седма позиция с 15.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА