Last news in Fakti

27 Октомври, 2016 20:17 977 0

Верея и Пирин се промъкнаха до 1/4-финалите за Купата

  • верея-
  • пирин-
  • купата

Отборът на Верея се класира за четвъртфиналите на Купата на България. Тимът от Стара Загора надигра втородивизионния Поморие с 1:0, а попадението бе дело на Светослав Диков малко преди почивката.

След пробив на Костадин Слаев по лявото крило последва пас към Диков, който с мощен удар прониза вратаря на гостите.

Като цяло, играчите на Александър Томаш показаха, че са по-класният тим и заслужено продължават към следващата фаза.

По-рано през деня и отборът на Пирин (Благоевград) своя сблъсък със същия резултат - 1:0, надигравайки като гост Созопол.

Единствения гол на "Арена Созопол" реализира Даниел Младенов, който се разписа в 71-ата минута след асистенция на Станислав Костов.

В последните секунди на сблъсъка, бранителят Ангел Делчев получи червен картон и остави играчите на Румен Димов с човек по-малко.

"Орлетата" можеха още през първата част да си гарантират място в следващата фаза на надпреварата, но така и не успяха да пратят топката зад Мартин Теменлиев, въпреки че владееха инициативата.

Така Пирин и Верея се присъединиха към Дунав, Локомотив (Пловдив), Лудогорец, Литекс и Черно море, а последният тим, който ще играе на 1/4-финал, ще бъде определен от сблъсъка между Ботев и Нефтохимик по-късно днес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА