Last news in Fakti

27 Октомври, 2016 21:54 750 0

Ераносян поема Локомотив (Пд)

  • ераносян-
  • локомотив (пд)-
  • старши треньор

Едуард Ераносян се завърна официално на "Лаута", съобщиха "черно-белите" на клубния си сайт.

Легендарният голмайстор на "смърфовете" постигна споразумение с ръководството на тима и от понеделник отново ще започне работа на любимото си място.

За последно новият старши треньор на Локото бе начело на Лудогорец миналата есен, но авантюрата му с разградчани приключи скоропостижно.

Начело на "орлите" 55-годишният специалист записа четири победи, пет равенства и една загуба в "А" група, както и победа и загуба в турнира за Купата на България, където бе елиминиран от втородивизионния по това време Локомотив (Горна Оряховица) на 1/8-финалите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА