Last news in Fakti

30 Октомври, 2016 04:30 1 336 0

Пълни трибуни за Гришо в София

  • григор димитров-
  • тенис-
  • никол шерцингер

Билетите за второто издание на турнира по тенис за мъже в София се продават като топъл хляб

Билетите за второто издание на турнира по тенис за мъже в София се продават като топъл хляб, научи "Стандарт". Вече над 800 са продадените пропуски само за финала на надпреварата "Garanti Koza Sofia Open", която ще се проведе от 5 до 12 февруари.

Интересът към билетите е по-силен, тъй като организаторите обявиха в понеделник, че Григор Димитров е потвърдил участието си в София. В събота и неделя, когато са полуфиналите и финалът, билетите струват между 30 и 90 лева. Седмичните пропуски са между 100 и 300 лева. Така със сигурност се очаква мачовете на Григор да са пред пълни трибуни в "Арена Армеец".

В същото време стана ясно, че приятелката на Григор - певицата Никол Шерцингер, е отхвърлила предложение да се снима в холивудски филм. Сценарият предвиждал голи сцени с участието на нейната героиня и затова тя казала "не". Никол често пъти и заявявала, че иска да стане актриса и дори е получавала няколко малки роли - например в "Мъже в черно 3". Тя за пореден път обяви, че е щастлива с Григор и се дразни, когато хората коментират личния й живот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА