30 Октомври, 2016 19:26, обновена 30 Октомври, 2016 19:27 1 019 0

Гол в 13-ата секунда не стигна на Ботев срещу Левски

  • ботев (пловдив)-
  • левски-
  • първа лига-
  • 13-а секунда-
  • гол

"Жълтите" направиха 1:1 срещу "сините" в Коматево

Гол в 13-ата секунда не стигна на Ботев срещу Левски - 1
Снимка: Официален сайт на Ботев (Пловдив)

Ботев (Пловдив) и Левски не успяха да се победят в мач от 12-ия кръг на Първа лига, завършвайки при резултат 1:1 на стадиона в пловдивския кватал Коматево.

"Канарчетата" започнаха ударно в двубоя, отбелязвайки най-бързия гол до момента през сезона. Жоао Пауло се измъкна зад защитата на "сините" и прехвърли Йоргачевич още в 13-ата секунда за 1:0. В 38-ата минута Роман Прохазка измъкна точката за Левски. Защитникът се ориентира най-добре при избита от стража на "жълтите" Господинов топка, забивайки я с глава в мрежата.

Така Левски събра 28 точки и се изравни на върха в класирането с Лудогорец, но разградчани имат мач по-малко. Ботев е шести с 18 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА